ECHIPA
gabriel-cichi

GABRIEL CICHI

Mă declar îndrăgostit de două lucuri în viață: de natură și de muzică. În ceea ce priveşte radioul, a început să îmi surâdă ideea încă de când eram în liceu ... mi se spunea că vorbesc prea mult în timpul orelor (evident, pe lângă subiect) și ar trebui să mă angajez la radio. Întamplarea a facut ca după puțin timp chiar să lucrez la radio... Cu toate că sunt un om care se plictisește destul de repede, radioul e singurul de care (încă) nu m-am plictisit. Cu mine îți petreci fiecare după masă - de la 14 la 18 îţi aduc cele mai bune muzici ever!
alin-scrob

ALIN SCROB

Sunt vocea de la radio pe care o auzi în fiecare zi de luni până vineri de la 7 la 10. Sunt un tip haios (uneori), imi place câteodată să mă și prostesc… îmi place în general totul… mai puțin oamenii cu doua fețe… sau mai multe… Nu cred în superstiții și horoscop (cu toate că îl citesc in fiecare dimineață :)).
anca-dinu

Anca Dinu

Sunt "bolnavă" de presă de 13 ani. Am făcut o scurtă pauză...de 2 ani, dar nu am mai rezistat și m-am întors la prima dragoste: radioul! M-am "născut" ca jurnalist în radio și aici vreau să mor :). Am făcut toate formele de presă- scrisă, audio-vizuală, online. Am trecut prin toate etapele de dezvoltare profesională- reporter, editor, redactor șef, producător, prezentator, moderator, manager de stație...Dar cel mai mult îmi place să fiu ȘTIRIST DE RADIO. Cred în puterea jurnalismului local de calitate, în proiecte cu și pentru comunitate, combinate cu muzică bună, din care să înțelegi ceva și pe care să poți dansa, adică exact ceea ce reprezintă NapocaFM!
stefan-coroian

STEFAN COROIAN

Un amestec ciudat de lentoare ardeleneasca si agitatie sudista imi dau mereu tarcoale.Matinalul este modalitatea preferata de ... desteptare. Dimineata, la radio, sunt un tip agitat. Cant, dansez, rad si sunt de rasul lumii. Pot sa fiu simpatic si antipatic, prietenos si enervant, istet si naiv rau de tot, informat si din cand in cand dezinformat. Altfel spus, de ce sa fii un om simplu cand poti sa te complici si sa te complaci ? Si mai trebuie spus ceva : iubesc radioul cu amandoua mainile. In rest, traim din plin ! Fara resturi !
tiberiu-crisan

TIBERIU CRISAN

M-am nascut la Cluj-Napoca in 1973.  Dupa zece ani la Bucuresti am revenit la Cluj in vara lui 2014. In ultimii 20 de ani m-am facut auzit constant la radio, ca prezentator si realizator de emisiuni (CD Radio, National FM, Radio Romania Cultural) Sunt incantat de faptul ca am revenit in FM-ul clujean, la Napoca FM. In afara de radio, sunt preocupat de fotografie; aruncati o privire peste portofoliul meu foto la www.tiberiu-crisan.ro.